Valuta:
Thuis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren


Verzenden Term

Welkom op de website hier en we bieden wereldwijde snelle verzending. Ons bedrijf neemt de snelste zending ter wereld, inclusief EMS, DHL en USPS. De meeste bestellingen worden verzonden via International Express Mail Service en het duurt ongeveer 4-5 dagen om wereldwijd aan uw deur te leveren zonder verzendkosten. Wij zijn een professionele online dealer en werken op lange termijn samen met EMS. U kunt worden gevolgd op de EMS-website. Onder normale omstandigheden, als u op dezelfde dag bestelt en betaalt, worden de goederen de volgende dag verzonden. In het geval van vakantie kunnen ze overeenkomstig worden uitgesteld. Normaal gesproken heeft de levering van pakketten 5 - 7 dagen nodig om te komen in de vaak vervoerde landen, zoals de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk.

Zorg ervoor dat u thuis bent wanneer pakketten naar verwachting zullen aankomen. Alle pakketten worden binnen een andere doos verzonden.

Neem voor groothandel contact met ons op! Snelle verzending en grote korting kan worden aangeboden.

Retourbeleid

In het onwaarschijnlijke geval van fabricagefouten, zouden we de producten gratis vervangen / repareren voor de klant. Voordat u geniet van eenvoudig ruil- en retourbeleid, moet u contact met ons opnemen voor het verzendadres voordat u de artikelen terugstuurt. Goederen moeten binnen 8 dagen worden geretourneerd en alle items die naar ons worden teruggestuurd moeten in hun oorspronkelijke staat zijn, dat wil zeggen ongedragen, ongewassen, met alle tags bevestigd. Bevestig de kleur, grootte en stijl bij het plaatsen van uw bestelling op basis van foto's die wij aanbieden. Na ontvangst van onze producten, als u niet tevreden bent met de kleur of maat, maar geen kwaliteitsproblemen, is uitwisseling of gedeeltelijke terugbetaling van het aankoopbedrag beschikbaar. Retourzending is voor rekening van de koper.

Ruilbeleid Beleid

Als u items voor een andere stijl wilt ruilen, laat ons het trackingnummer weten nadat de artikelen zijn teruggestuurd. Zodra we uw pakket hebben ontvangen, verzenden we het artikel dat u opnieuw hebt besteld. Alle verzendkosten in verband met de uitwisseling van goederen zijn de verantwoordelijkheid van de consument. Als u vragen heeft over het uitwisselen van uw producten, neem dan contact met ons op!

Geen ruilen of ruilen onder deze situaties:

1) Wij accepteren geen items die met een kwaliteitsprobleem te wijten zijn aan het subjectieve bewustzijn van defecte goederen.

2) We accepteren geen retourzendingen van items die zijn gebruikt, beschadigd, gegraveerd of gewijzigd door de derde partij.

3) We accepteren geen items die niet-geautoriseerd zijn, die verkeerd zijn verpakt of niet goed zijn verzekerd. Wij waarderen uw begrip.

Bestelling annuleren

Annulering van een bestelling moet worden aangevraagd voordat de bestelling is verzonden. Omdat we alle bestellingen zo snel mogelijk binnen 6-8 uur na het plaatsen van bestellingen verwerken, dus we kunnen niet altijd een bestelling annuleren nadat deze is geplaatst. Uw begrip wordt op prijs gesteld. Annulering verzoeken nadat de bestelling is verzonden, worden behandeld in overeenstemming met ons terugkeerbeleid.

Vriendelijke kennisgeving

Als u uw trackingnummer niet binnen 3 dagen na het plaatsen van uw bestelling hebt ontvangen, heeft uw e-mailserver deze mogelijk als spam gezien. Neem in dit geval contact met ons op voor assistentie. We raden u ten sterkste aan om traceerbare verzendkosten te gebruiken, aangezien we niet verantwoordelijk zijn voor verloren pakketten. Voor bestellingen in het buitenland kan dit proces tot 30 dagen duren.

Geniet hier van uw winkelen!

Terug